United Kingdom: Artevia® in the land of plants

 
 

Only one solution could have obtained this result: Artevia® decorative concrete, whose white pigmentation created walls which could reflect the natural light. This response perfectly fulfilled the architects' desire to combine strength and solidity with space and light.

Construction of the walls required 2,100m³ of Artevia®, plus 3,500m³ of water resistance concrete and 4,800m³ of structural concrete. The center is now ready to welcome more than 150 researchers and scientists.

 
 
United Kingdom, The Cambridge University Botanic Garden
 
Didn't find what you were looking for?

Didn't find what you were looking for?

If you are interested in content published before 2011, please contact the Corporate Communications team at LafargeHolcim.

E-Mail